Ziraat Fakültesi
2014-03-24

Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Fakültemizin İşbirliği ile Bahçe Etkinliği Gerçekleştirildi



 

Tekirdağ TOKİ Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve İş Eğitim Merkezi Okulu, 24.03.2014 günü Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi ile işbirliği yaparak, Dekanlık önünde ki tarlada öğrencilerle birlikte bahçe etkinliği gerçekleştirdi.
 
Tekirdağ TOKİ Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve İş Eğitim Merkezi Okulu, 5A Öğretmeni Sevinç KIRGÜL, 6A Öğretmeni Tayfun ÇETİN ve Ağaç İşleri Atölyesi Öğretmeni Affan KIRGÜL rehberliğinde, tüm dünyada 21 Mart’ta kutlanan Down Sendromu Günü etkinliğini Fakültemizde gerçekleştirmişlerdir.
 
Ziraat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ahmet İSTANBULLUOĞLU, Dekan Yardımcısı Prof.Dr. İsmet BAŞER, Fakülte Sekreteri Ayla PİLATİN ve Bahçe Bitkileri Bölümü Araştırma Görevlisi Çağatay ARABACI karşılayarak, misafir öğrencilerin soğan, sarımsak ve kıvırcık marul ekerek doğayla buluşturdular. Özgürce toprakla buluşan öğrenciler, ektikleri tohumların gelişimi için tekrar ziyaret edeceklerini söyleyerek, öğle yemeği için Üniversitemiz öğrenci kantinine geçip, burada öğrenciler ile birlikte zaman geçirdiler. Çok memnun olduklarını söyleyerek, tekrar gelmek üzere Fakültemizden ayrıldılar.