Ziraat Fakültesi
2014-07-09

ÜNİVERSİTEMİZ TANITIM GÜNLERİNDE FAKÜLTEMİZ TANITILDI



 

Namık Kemal Üniversitesi Tanıtım Günleri” 07-08-09 Temmuz 2014 tarihlerinde gerçekleştirildi.  Fakültemiz girişindeki fuaye alanında ve üniversite adayı gençlere üniversite yaşamı, kampus olanakları, meslek seçimi ve Fakültemiz hakkında geniş çaplı bilgiler verildi.
 
Tanıtım günleri etkiliğine Fakültemiz Bölümlerini temsilen Arş.Gör. Gizem Sönmez, Arş.Gör. Demet Apaydın, Arş.Gör. Çağatay Arabacı, Arş.Gör. Yusuf Solmaz, Arş.Gör. Deniz Çağla Turan, Arş.Gör. Emrullah Culpan, Arş.Gör. Cansu Öksel ve Arş.Gör. Elif Ceren Pehlivan katıldılar. 
 
Bölümlerimizin tanıtım temsilcileri tarafından adaylara bilgi verilirken, adaylar gelecek ve kariyerlerine yönelik akıllarındaki sorulara da cevap bulma imkânı yakaladılar. İlave olarak, adaylara öğrenci topluluklarından sosyal tesislere, kütüphaneden burslara kadar birçok alanda Üniversitemizin ve Fakültemizin tanıtıldığı tanıtım günleri, adayların doğru karar alabilmeleri için fırsat sağlamıştır. Tanıtım günleri çerçevesinde aday öğrenciler tüm bölümlerimizden akademisyenlerle bire bir iletişim kurma fırsatı da bulmuştur.