Ziraat Fakültesi
2014-04-04

Üniversitemizin Minik Öğrencileri Fakültemizi Ziyaret Ettiler



 

Üniversitemiz Ayçiçeği Çocuk Evi öğrencileri, 04.04.2014 tarihinde, Fakültemize ziyaret gerçekleştirdi. Ayçiçeği Çocuk Evi Sorumlusu Yrd. Doç. Dr. Selen İLHAN ALP, Öğretmen Senem BAYKAL ve Öğretmen Esra BİTİRGİÇ rehberliğinde, Dekanlığımızı ziyarete gelen çocukları, Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Murat TAŞAN, Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Serap DURAKLI VELİOĞLU ve Fakülte Sekreterimiz Ayla PİLATİN karşıladı.
 
Minik öğrenciler, Fakültemiz toplantı salonunu, sınıfları ve amfiyi gezerek Gıda Mühendisliği ve Ziraat Mühendisliği meslekleri ile ilgili bilgi aldılar. Fakülte ziyaretinden sonra öğrenciler, Bahçe Bitkileri Bölümünden Araş. Gör. Çağatay ARABACI ile birlikte, kendileri için ayrılan alanda çalışmalar yapmak için bahçeye indiler ve bahçe alanını düzenleyerek, soğan ekimi gerçekleştirdiler.
 
Çocukları toprakla buluşturmak ve onların çeşitli bitkiler ekmelerine, bu bitkileri gözlemlemelerine, bitkilerin bakımını yapmalarına ve ürün vermelerini takip etmelerine olanak sağlamak için Fakültemiz tarafından belirlenen alanda ilk çalışmalarını gerçekleştiren Ayçiçeği Çocuk Evi öğrencileri mutlu bir şekilde Fakültemizden ayrıldılar.