Ziraat Fakültesi
2020-03-06

Ülkemizin ilk ve tek özel tarım lisesi öğrencileri Fakültemizi ziyaret ettiler



 

Ülkemizin ilk ve tek özel tarım lisesi Özel Silivri Tarımsal Üretim Araştırma Merkezi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri 04.03.2020 tarihinde Fakültemizi tanımak, bilgi edinmek ve meslek tanıtımı için ziyaret etti. Ziyarette 48 lisesi öğrencisi ile 4 teknik öğretmen eşlik ettiler.

Ziraat Fakültesi Konferans salonunda, Fakültemiz hakkında genel bilgileren veren Fakültemiz Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Murat Taşan'ın konuşmaları ardından Bahçe Bitkiler Bölümü temsilcisi Arş.Gör. Nihan Şahin, Bitki Koruma Bölümü temsilcisi Arş.Gör. Esra Tayat, Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü temsilcisi Arş.Gör. Dr. Raziye Işık ve Tarla Bitkileri Bölümü temsilcisi Arş.Gör.Dr. H.Serkan Tenikecier Bölümleri hakkında detaylı sunumlar yaptılar.

Konferans salonundaki bilgilendirme toplantısı ardından, Fakültemiz Dekanlık binasında bulunan Gıda Mühendisliği Bölümü laboratuvarları Arş.Gör. Deniz Damla Altan ve Arş.Gör. Didem Sözeri eşliğinde gezdirildi. Devamında misafir öğrenciler, Fakültemiz B Blokta bulunan diğer bölümlerimizin laboratuvarlarını, diğer uygulama alanlarını, iklimlendirme odalarını, anfileri ve diğer sosyal alanları  (kantin, okuma salonu vb.) gezme imkanı buldular.