Ziraat Fakültesi
2016-09-05

1.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS EĞİTİM-ÖĞRETİM YÖNETMELİĞİ'nin 25/1. maddesi "(1) Üniversiteye kaydını yaptıran öğrencilerin muafiyet talepleri, öğrencinin üniversiteye ilk ders kaydını yaptırdığı yarıyılın/yılın ikinci haftasının sonuna kadar ilgili fakülte/yüksekokul/meslek yüksekokuluna yapılır. Sonraki yarıyıl/yıllarda yapılacak muafiyet talepleri ya da yapılan muafiyet/intibak işlemlerinin iptaline yönelik istekler kabul edilmez"  gereğince 1.sınıfa kayıt olan öğrencilerimiz muafiyet taleplerini bir defaya mahsus yapabilmektedirler.

Bu bağlamda, 1.sınıfa kayıt olan öğrencilerimiz muafiyet taleplerini 03.10.2016 tarihe kadar Fakültemiz öğrenci işleri bürosuna yazılı olarak bildirmeleri gerekmektedir.