2019-09-06

9. Tarım ve Teknoloji Günleri Fuarına Ziraat Fakültesi olarak katılım sağladık

DLG Fuarcılık tarafından bu yıl dokuzuncusu düzenlenen ve Karaevli-Tekirdağ Fuar alanında gerçekleştirilen Tarım ve Teknoloji Günleri 2019 Fuarına Ziraat Fakültesi olarak katılım sağladık.

Tekirdağ Valisinin katılımları ile 4 Eylül 2019 tarihinde  açılışı gerçekleştirilen fuar alanında yer alan tanıtım standımızda Fakültemiz faaliyetleri ve ürünleri hakkında bilgi vermek üzere fuar boyunca Fakültemiz Araştırma Görevlileri ve ilgili Öğretim Üyeleri görev aldılar.

Tarım ve Teknoloji Günleri 2019 Fuarı kapsamında Tekirdağ İli Damızlık Sığır Yetiştiriciler Birliğinin düzenlediği 3. Damızlık İnek yarışmasında Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof.Dr. Alper ÖNENÇ jüri üyesi olarak yer alırken, Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Sezen ARAT dereceye giren yetiştiriciye ödülünü takdim ettiler.