Ziraat Fakültesi
2021-03-02

Fakültemiz Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü ZİDEK kapsamında Kalite ve Akreditasyon çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla İç ve Dış Paydaş toplantısı gerçekleştirilmiştir.



 

Fakültemiz Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü ZİDEK kapsamında Kalite ve Akreditasyon çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla İç ve Dış Paydaş toplantısını 26 Şubat 2021 saat 14.30’da Google meet üzerinden online olarak gerçekleştirilmiştir.

 

Toplantı, Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü, Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sezen ARAT’ın koordinatörlüğünde, İç Paydaş olarak tüm bölüm öğretim üyeleri ve elemanları, Prof. Dr. M. İhsan SOYSAL (Zootekni Bölümü), Doç. Dr. Serap Duraklı Velioğlu (Gıda Mühendisliği Bölümü), Doç. Dr. Özgür SAĞLAM (Bitki Koruma Bölümü), Mehmet Devran Özkurt (4. Sınıf öğrencisi), Ödül Efsane AYÇİÇEK (3. Sınıf öğrencisi); Dış Paydaş olarak Akdeniz Üniversitesi Tarımsal Biyoteknoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kemal KARABAĞ, Tekirdağ Tarım İl Müdürlüğü, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Abdurrahman ERDOĞAN, Bağcılık Araştırma Enstitüsü, Islah ve Genetik Kaynaklar Bölüm Başkanı Onur ERGÖNÜL, Tekirdağ Gıda Kontrol Laboratuvarı Müdür Yardımcısı Mehmet ÖZKAN, Türkiye Tarım Hayvancılık ve Arıcılık Platformu Başkanı Kadir SARI, Biyotek Biyoteknoloji ve ACTV Biyoteknoloji Başkanı Dr. Yakup Bakır, Uçar Kimya Tic.Ltd. Şti. Satış Müdürü Tarık UÇAR, Krosgen Biyoteknoloji ARGE Şti. Ltd. Satış ve Aplikasyon Sorumlusu Görkem GÜZELEL, May Tohum ARGE Sorumlusu Ceyhan HAFIZOĞLU ve NanoLAB GDO Laboratuvar Sorumlusu Gözde ER ve ve Ali Hakan DOĞANUZ’un (Önder Çiftçi Temsilcisi) katılımlarıyla gerçekleşmiştir.

 

Toplantıda Kalite ve akreditasyon çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla;

· Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü misyon (özgörev)’nun Fakülte ve Üniversite

özgörevleri ile uyumu,

· Tarımsal Biyoteknoloji Programının Eğitim Amaçları ve bu amaçlar için belirlenen

performans göstergeleri,

· Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü Program Çıktıları,

· Mezunlarımızla ilgili değerlendirmeler ve öneriler başlıkları görüşülmüştür.