Ziraat Fakültesi
2019-12-20

Büyükçekmece Belediyesi ile işbirliğinde gerçekleştirilecek tarımsal eğitim programı oluşturuldu



 

Büyükçekmece Belediyesi ile Üniversitemiz arasında imzalanan tarımsal eğitim alanında işbirliği çerçevesinde Ziraat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Sezen ARAT ve Ziraat Fakültesi öğretim üyelerinden bir grup işbirliği konuları alt başlıklarını ve program detaylarını belirlemek üzere Büyükçekmece Belediyesinde düzenlenen toplantıya katıldılar.

20.12.2019 tarihinde Büyükçekmece Belediyesinde gerçekleştirilen toplantıya Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Rıza Evren KILCI, Büyükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Alper AYDIN, Tarım Şefi Ziraat Mühendisi Gözde GÖÇMEN ÖZTÜRK katılırken, Ziraat Fakültesinden Dekan Yardımcıları Prof.Dr. Murat TAŞAN, Prof.Dr. Murat DEVECİ, Bahçe Bitkileri Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. Levent ARIN, Tarla Bitkileri Bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. A. Canan SAĞLAM ve Dr.Öğr. Üyesi Seviye YAVER, Tarımsal Biyoteknoloji Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Devrim OSKAY katıldılar.

Toplantıda 2020 yılı içerisinde yapılabilecek işbirlikleri içerisinde, tıbbi ve aromatik bitki yetiştiriciliği, organik tarım ve iyi tarım uygulamaları, arıcılık, bahçe tarımı, hobi bahçeciliği, seracılık vb. konularda gerçekleştirilecek eğitimlerin detayları yer aldı.