2021-06-30

ZİDEK yol haritamızda karşılaşılaşılabilecek zorlukların ve çözümlerinin değerlendirildiği bir toplantı düzenlendi.

Fakültemiz Konferans Salonunda; 28 Haziran 2021 Pazartesi günü saat: 14.30'da, Sayın Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Bülent EKER Başkanlığında, Dekanımız Prof.Dr. Sezen ARAT, Dekan Yard. Prof.Dr. Murat TAŞAN, Bölüm Başkanlarımız, Fakülte Eğitim-Öğretim Komisyon Üyelerimiz, Fakülte Sekreterimiz ile yüzyüze yapılan toplantıya  ZİDEK Dernek Başkanı Prof.Dr. Gökhan SÖYLEMEZOĞLU telekonferans yöntemiyle zoom üzerinden katılım sağlamıştır. Rektör Yrd. Prof.Dr.Bülent EKER, Üniversitemizin en önemli hedeflerinden birinin akredite olmuş program sayısını artırmak olduğunu ve Üniversitenin en köklü Fakültesi olan Ziraat Fakültesinin öncü rol oynaması gerektiğini vurgulamış, gelinen noktadan memnun olduklarını hedefe doğru yol almaya devam eden Fakültemizin yönetim olarak arkalarında olduklarını belirtmiştir.  ZİDEK yol haritamızda karşılaşılaşılabilecek zorlukların ve çözümlerinin değerlendirildiği toplantı oldukça verimli geçmiştir.