2020-08-12

Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerinden Dr.Öğr.Üyesi Figen DAĞLIOĞLU''''nun Emeklilik Töreni

Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerinden Dr.Öğr.Üyesi Figen DAĞLIOĞLU'nun 16.07.2020 tarihinden itibaren kendi isteği ile emekliğe ayrılması nedeniyle Fakülte Toplantı Salonunda fiziki mesafe dikkate alınarak bir toplantı düzenlendi.

Toplantıya; Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı, Yardımcıları ve Bölüm Öğretim Üyeleri ile Dekan, Dekan Yardımcımız ve Fakülte Sekreterimiz katıldı.

Sayın Dekanımız Prof.Dr. Sezen ARAT, Dr.Öğr.Üyesi Figen DAĞLIOĞLU'na akademik hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Emeklilik hayatında da başarıların devamını dileyerek, emeklilik hatırası olarak plaket takdim etti.