Ziraat Fakültesi
2015-12-16

FAKÜLTEMİZ AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ



 

Fakültemiz 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı, Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof.Dr. M. İhsan SOYSAL ve Prof.Dr. İsmail YILMAZ’ın katılımları ile  16 Aralık 2015 Çarşamba günü Ziraat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Ahmet İSTANBULLUOĞLU’nun yönettiği Akademik Genel Kurul Toplantısına Fakültemiz Bölüm Başkanları ile Öğretim Elemanlarının büyük çoğunluğu katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Fakültemiz Akademik Genel Kurulu toplantısında, Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Ahmet İSTANBULLUOĞLU konuşmasında Fakültemizdeki çalışmalar, gelişmeler, bilimsel etkinlikler, projeler, gelecek yıllardaki hedefler ve hedeflere ulaşmadaki problemlerin çözümleri noktasında hangi adımların atılması gerektiği detaylı bilgilerle aktarılmıştır. Fakültemiz Dekanı Prof.Dr.Ahmet İSTANBULLUOĞLU’nun konuşması ardından Fakültemiz öğretim üyeleri söz alarak çeşitli konulardaki görüş, beklenti ve dileklerini ilettiler.

2014 Yılı Akademik Performans değerlendirme sonuçlarına göre Fakültemizde ilk üç dereceye giren, Doç.Dr. Ümit GEÇGEL, Prof.Dr. Sezen ARAT ve Prof.Dr. Metin TUNA'ya Fakültemiz Dekanı Prof.Dr.Ahmet İSTANBULLUOĞLU tarafından hediyeleri takdim edildi.

Son olarak söz alan Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. M. İhsan SOYSAL Üniversitemizde işbirliği halinde gerçekleştirilen bilimsel çalışmaların önemini vurguladıkları konuşmalarında, Ziraat Fakültemizde beklentileri karşılayan değerli çalışmaların yürütüldüğü ifade edilmiştir.

Yapılan konuşmaların ardından Fakültemiz Akademik Genel Kurul Toplantısı katılımcıların iyi dilek ve temennileri ile sona erdi.