Ziraat Fakültesi
2014-12-21

FAKÜLTEMİZ AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ



 

Fakültemiz 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı, Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Osman ŞİMŞEK’in katılımları ile  18 Aralık 2014 Perşembe günü Ziraat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
 
Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Ahmet İSTANBULLUOĞLU’nun yönettiği ve Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. M. İhsan SOYSAL’ın da iştirak ettikleri Akademik Genel Kurul Toplantısına Fakültemiz Bölüm Başkanları ile Öğretim Elemanlarının büyük çoğunluğu katıldı.
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Fakültemiz Akademik Genel Kurulu toplantısında, Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Ahmet İSTANBULLUOĞLU konuşmasında Fakültemizdeki çalışmalar, gelişmeler, bilimsel etkinlikler, projeler, gelecek yıllardaki hedefler ve hedeflere ulaşmadaki problemlerin çözümleri noktasında hangi adımların atılması gerektiği detaylı bilgilerle aktarılmıştır. Fakültemiz Dekanı Prof.Dr.Ahmet İSTANBULLUOĞLU’nun konuşması ardından Fakültemiz öğretim üyeleri söz alarak çeşitli konulardaki görüş, beklenti ve dileklerini ilettiler.
 
Son olarak söz alan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman ŞİMŞEK konuşmalarında, Üniversitemizde gerçekleştirilen çalışmalar ve son gelişmeler hakkında bilgiler verilmiştir. Rektörümüz Prof. Dr. Osman ŞİMŞEK Ziraat Fakültesinin önemini ve Fakültemizden beklentilerini ifade ederlerken Fakültemizin çeşitli ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda da açıklamalarda bulunmuştur.
 
Yapılan konuşmaların ardından Fakültemiz Akademik Genel Kurul Toplantısı katılımcıların iyi dilek ve temennileri ile sona erdi.