2021-05-27

Fakültemiz, DLG Fuarcılık tarafından 25-28 Mayıs 2021 tarihleri arasında düzenlenen Tarla Günleri Fuarına katıldı.

DLG Fuarcılık tarafından 25-28 Mayıs 2021 tarihleri arasında düzenlenen Tarla Günleri Fuarı, resmi açılışı 26 Mayıs Çarşamba saat 16:00’da gerçekleştirdi. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi ürünleri de dahil olmak üzere zirai ilaç, tohum ve gübre üreticilerinin en yeni ürünlerini tarlada uygulanmış ( 122 çeşit hububat ve 32 çeşit yem bitkileri) olarak ziyaretçilere tanıtma şansını yakalayacağı Fuar açılışına Vali Yardımcısı Murat Eren, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayım Daire Başkanı Sürur Kır, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, Zir. Fak. Dekanı Prof. Dr. Sezen Arat, Bşb Gen. Sek. Fatih Ünsal, Tarım Orman İl Müdürü Oktay Öcal, Tarım Kredi Bölge Müd. Nedim Nar, CHP il başkanı Ş.Zeynel Saygın, TESKİ Gen. Müd. Dr. İbrahim İçöz, Zir Fak. Dekan Yrd.Murat Deveci, Sarı Tohum – İbrahim Toruk, BİK Müd. Sabri Karakaya, Kültür Müd. Ahmet Hacıoğlu, TMO Müd. Bihter Demirel, çiftçiler ve davetliler katıldılar.