Ziraat Fakültesi
2013-10-11

Fakültemiz İdari Personeli Bayramlaşma Töreni



 
Fakültemiz İdari Personeli Bayramlaşma Töreni ile Bir Araya Geldi
 
Fakültemiz İdari Personeli bayramlaşma töreni nedeniyle 10 Ekim 2013 Perşembe günü Fakülte Kurulu Toplantı Salonunda bir araya geldi. Gerçekleşen bayramlaşma töreninde Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ahmet İstanbulluoğlu, Dekan Yardımcıları, Fakülte Sekreterimiz ve İdari Personelimiz bir araya gelerek bayramlarını tebrik ettiler.
 
Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Ahmet İstanbulluoğlu İdari Personelimizin çalışmalarından her zaman memnun olduklarını ve ancak bu çalışmaların sürdürülebilir olması için birlikteliğin, paylaşmanın, hoşgörünün, iyi niyetin ve yardımseverleğin devam etmesi gerektiğini vurgulayarak “İdari Personelimizin bayramlarını kutluyorum, sevdikleriyle birlikte nice bayramlara kavuşmamız dileğiyle sağlıklı, huzurlu ve mutlu güzel bayramlar temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.
 
Yoğun çalışma hayatı içinde birbirleri ile görüşme imkânı bulamamış İdari Personelimizin bayramlaşma münasebetiyle bir araya geldiği ve iyi dileklerin ifade edildiği toplantı tüm katılımcıların toplu halde hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.