Ziraat Fakültesi
2016-11-28

Fakültemiz Akademik Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi



 

Fakültemiz 2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı, Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Osman ŞİMŞEK’in katılımları ile  23 Kasım 2016 Çarşamba günü Ziraat Fakültesi B Blok Anfi I Salonunda gerçekleştirildi.

Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Ahmet İSTANBULLUOĞLU’nun yönettiği Akademik Genel Kurul Toplantısına Fakültemiz Bölüm Başkanları ile Öğretim Elemanlarının büyük çoğunluğu katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Fakültemiz Akademik Genel Kurulu toplantısında, Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Ahmet İSTANBULLUOĞLU konuşmasında Fakültemizdeki çalışmalar, gelişmeler, bilimsel etkinlikler, projeler, gelecek yıllardaki hedefler ve hedeflere ulaşmadaki problemlerin çözümleri noktasında hangi adımların atılması gerektiği detaylı bilgilerle aktarılmıştır. Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Ahmet İSTANBULLUOĞLU’nun konuşması ardından Fakültemiz öğretim üyeleri söz alarak çeşitli konulardaki görüş, beklenti ve dileklerini ilettiler.

Son olarak söz alan Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Osman ŞİMŞEK Üniversitemizde işbirliği halinde gerçekleştirilen bilimsel çalışmaların önemini vurguladıkları konuşmalarında, Ziraat Fakültemizde beklentileri karşılayan değerli çalışmaların yürütüldüğü ifade edilmiştir.

Yapılan konuşmaların ardından Fakültemiz Akademik Genel Kurul Toplantısı katılımcıların iyi dilek ve temennileri ile sona erdi.