2013-11-26

Fakültemiz Yönetimi Bitki Koruma ve Tarımsal Biyoteknoloji Bölümlerini ziyaret etti

Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Ahmet İstanbulluoğlu Dekan Yardımcıları Prof.Dr.İsmet Başer ve Doç.Dr.Murat Taşan eşliğinde Bölümlerimizin ihtiyaç, istek ve önerilerini almak üzere ziyaretlerini sürdürmektedir. Bu kapsamda, 26.11.2013 tarihinde sırasıyla Bitki Koruma ve Tarımsal Biyoteknoloji Bölümleri ziyaret edildi.

Bölüm Başkanları, Bölüm Öğretim Üyeleri ve Araştırma Görevlilerinin katıldığı ve karşılıklı görüş alış verişlerin gerçekleştirildiği bu ziyaretlerde 2013-2014 eğitim-öğretim yılı kapsamında yürütülen çalışmalar ifade edilmiştir.

Ziyaretler sebebiyle memnuniyetlerin dile getirildiği toplantılarda Fakültemizin ve Bölümlerin ihtiyaçları ele alınmış, istek ve öneriler dinlenmiştir.