Ziraat Fakültesi
2019-03-25

Fakültemizde 6. MAY TOHUM Kariyer Fırsatları Semineri gerçekleştirildi



 

Fakültemiz Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü Öğrencilerinden oluşan Biyoteknoloji Topluluğu tarafından organize edilen 6. MAY TOHUM Kariyer Fırsatları (AKADEMAY, İŞTE YETENEK ve STAJYER Program Tanıtım Günü) semineri May Agro Tohumculuk A.Ş.'nin İnsan Kaynakları Koordinatörü Sebla GÜL, Mustafa AKBENLİ, Tuğçe ALP'in katılımı ile 20 Mart 2019 Çarşamba günü Ziraat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir.

Seminerde öncelikle May Agro Tohumculuk A.Ş.'nin kısa bir sunumu yapılmıştır. Daha sonra 3 dönemlik bir program olan AKADEMAY Programı başvuru aşamasından istihdam aşamasına dek tüm detayları ile fakültemizin farklı bölümlerinde okumakta olan öğrencilere aktarılmıştır.  

AKADEMAY programını mezunlarımızdan Ziraat Müh. Emre KANBUROĞLU ile farklı üniversite mezunları Ziraat Müh. Fulin BABÜR ve Ziraat Müh. Şerif AYAS kendi iş deneyimlerini fakültedeki öğrenciler ile paylaşmışlardır.

Seminer sonunda öğrencilerin program ile ilgili sorularına yer verilmiş ve Tarımsal Biyoteknoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sezen ARAT, Topluluk Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Devrim OSKAY, Tarımsal Biyoteknoloji bölüm öğretim üyeleri Doç. Dr. Banu BİLGEN ve Dr. Öğr. Üyesi Sefer DEMİRBAŞ tarafından teşekkür belgeleri takdim edilmiştir.