Ziraat Fakültesi
2021-06-04

Üniversitemiz Entegre Yönetim Sistemi çalışmaları Fakültemizde gerçekleştirildi.



 

Üniversitemiz Entegre Yönetim Sistemi çalışmaları kapsamında; Fakültemizin dış denetlemeye hazır hale getirilebilmesi ve standartların içselleştirilmesi için Rektörlük EYS Denetleme Ekibi tarafından 03 Haziran 2021 Perşembe günü ziyaret gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Entegre Yönetim Sistemi Ekibi Başkanı ve Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Bülent EKER, Öğretim Elemanı Dr. Reyhan ATA, Strateji Daire Başkanı Arzu ALKANAT, Strateji Daire Başkanlığı Personeli Emel PEKSÖZ, Ayşe AYGÜN, Fakültemizi ziyaret ederek kalite güvencesi çalışmaları, yapılanlar ve yapılması gerekenler ile ilgili bilgiler verdiler. 

Toplantıya Dekanımız Prof.Dr. Sezen ARAT, Dekan Yardımcılarımız Prof.Dr. Murat TAŞAN, Prof.Dr.Murat DEVECİ, Fakülte Sekreteri Ayla PİLATİN, Fakültemiz Kalite Elçileri, İş Sağlığı ve Güvenliği Komisyon Üyeleri, Fakültemiz İç Denetçisi, Fakültemiz İş yeri Hekimi katılmıştır. 

Ayrıca; Sayın Dekanımız Prof.Dr. Sezen ARAT,  Tarım Ekonomisi Bölümü Öğretim Elemanlarından Arş.Gör.Dr. Deniz Çağla BAL'a Üniversitemiz tarafından açılan İç Denetçi Eğitimini başarı ile tamamlaması nedeniyle Sertifikasını sundu. 

Ardından Entegre Yönetim Sistemi Ekibine, uygulama alanlarımız gösterildi.