Ziraat Fakültesi
2015-02-25

Gıda Mühendisliği Bölümü Lisans Öğrencilerinin Başarısı



 

İstanbul Teknik Üniversitesi’nde düzenlenmiş olan ve ülkemizdeki tüm üniversitelerin gıda mühendisliği bölümleri lisans öğrencilerini kapsayan İTÜ GMK Ar-Ge Fikirleri yarışmasında, finale kalan son 10 proje, 13 Şubat 2015 Cuma günü gerçekleştirilen final sunumları ve ödül töreni ile sona erdi. 
 
Aralarında, İTÜ Kimya Metalurji Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Beraat ÖZÇELİK, Doç.Dr. Esra Çapanoğlu GÜVEN, Doç.Dr. Ebru FIRATLIGİL, Aromsa A.Ş. Ar-Ge Müdürü Meltem Üstün ÇAKIR, Mondelez International yeni ürün geliştirme uzmanı Bahtınur KAPÇI ve Chr. Hansen Satış Müdürü Ceyhun SEVAL'in bulunduğu jürinin değerlendirmeleri sonucunda, Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü 4. Sınıf öğrencilerinden Ayşe OZAN ve Tuğba ALTUN “Ruşeym katkılı dondurulmuş tavuk stok" adlı projeleri ile üçüncülük ödülünü kazandılar. 
 
Öğrencilerimizin proje danışmanı Yrd.Doç.Dr. Serap DURAKLI VELİOĞLU'nu ve derece alan değerli öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.
 
ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI