2021-09-23

Bağcılık Araştırma Enstitüsü yetkilileri Fakültemiz Dekanını ziyaret etti.

Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürü Mehmet Ali KİRACI ve Müdür Yardımcısı Onur ERGÖNÜL, Ziraat Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Sezen ARAT’ı makamında ziyarette etti.

Bölgede etkin iki kamu kurumunun bölge tarımına katkı sağlamak ve rekabet gücünü artırmak ve aynı zamanda değişen iklim koşullarına adaptasyonu daha etkin sağlamak üzere yakın işbirliği içerisinde olmasının önemine değinildi ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Sezen ARAT ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kurumlar arası işbirliğini çok önemsediklerini ve bu işbirliğini daha da somutlaştırmak için iki kurumun bir işbirliği protokolü hazırlamasının faydalı olacağını belirtti.  Ziyaretin sonunda bir ay içinde bir protokol taslağının oluşturulması yönünde fikir birliğine varıldı.