2014-10-24

Marmara Üniversitesi TÜBİTAK-ARDEB-1000 Projesi Başarı Hikâyeleri Günleri

Tarımsal Biyoteknoloji Bölüm Başkanı Prof.Dr.Sezen ARAT, TÜBİTAK-ARDEB-1000 projesi çerçevesinde Marmara Üniversitesi İnovasyon ve Teknoloji Transferi Ofisi tarafından düzenlenen Başarı Hikayeleri Günlerinin ilkine konuşmacı olarak davet edildi.

Farklı Üniversitelerden TÜBİTAK-ARDEB Proje tecrübesi olan öğretim üyelerinin konuşmacı olarak davet edildiği toplantıda Prof.Dr.Sezen ARAT yürütmüş olduğu KAMAG-1007 ve TOVAG-1001 projeleri hakkında bilgiler verdi. Aynı etkinlikte Özyeğin Üniversitesi İşletme Fakültesi Ekonomi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ümit ÖZLALE, Yeditepe Üniversitesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Genetik ve Biyomühendislik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fikrettin ŞAHİN, Bilkent Üniversitesi, Eğitim Fakültesi Eğitim Yönetimi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alipaşa AYAS konuşmacı olarak yer aldı.