Ziraat Fakültesi
2014-06-25

Mezuniyet Töreninde Görev Alan Akademik ve İdari Personelimize Teşekkür Toplantısı Düzenlendi



 

Fakültemizin 23 Haziran 2014 Pazartesi günü büyük coşkuyla gerçekleştirilen 29. Mezuniyet Töreni sonrası 26 Haziran 2014 Perşembe günü Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Ahmet İstanbulluoğlu’nun da katıldığı mezuniyet töreninde görev alan akademik ve idari personelimize yönelik bir toplantı düzenlendi.

 
Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Ahmet İstanbulluoğlu Fakültemiz mezuniyet töreninde görev alan son sınıf danışmanı öğretim elemanlarına, tören programının sunumunu üstlenen öğretim elemanlarına, mezuniyet balosunun düzenlenmesinde mezun öğrencilerimize yardımcı olan öğretim elemanlarına ve Fakültemiz idari personeline teşekkürlerini ifade etti.

 
Sayın Dekanımız konuşmasında “Fakültemizin kuruluşunun 32. yılında 29. dönem mezunlarını verdiğini, mezuniyet törenlerinin çok farklı anlam taşıdığını, Fakültemiz mensuplarının aynı zamanda öğrenci velileri ile birlikte olma fırsatı bulduğunu, tören günü herkesin ortak bir sevinci paylaştığını” belirtti. Dekanımız konuşmasının devamında “Ziraat Fakültemizin yeni mezunlarının, bir başka ifade ile yeni Ziraat Mühendisi, Gıda Mühendisi ve Biyosistem Mühendisi olan mezunlarımızın bu mutlu ve önemli günlerinde siz Fakültemiz öğretim elemanlarının ve idari personelinin çok önemli katkılarınız ve özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu gençler, mezunlarımız, ülkemiz için çalışmaya, milletimizin çıkarları için hizmet etmeye ve onlara fayda sağlamaya çalışacak geleceğimizdir” ifadeleri yer aldı.

 
Fakültemiz 2013-2014 Akademik Yılı Mezuniyet Töreninde görev alan son sınıf danışmanı öğretim elemanları, tören programının sunumunu üstlenen öğretim elemanları ile mezuniyet balosunun düzenlenmesinde mezun öğrencilerimize yardımcı olan öğretim elemanlarımız;

 
Yrd.Doç.Dr. Serap Duraklı Velioğlu
Yrd.Doç.Dr. Sibel Soycan Önenç
Yrd.Doç.Dr. Hüseyin Sarı
Arş.Gör.Dr.  Burçin Başaran
Arş.Gör. Eyüp Teykin
Arş.Gör. Yasemin Erdoğdu
Arş.Gör. Nihan Şahin
Arş.Gör. H. Cömert Kurç
Arş.Gör. Eray Önler
Arş.Gör. Gizem Sönmez
Arş.Gör. Deniz Çağla Turan
Arş.Gör. Esra Tayat
Arş.Gör. Aylin Duman
Arş.Gör. Erhan Göçmen