Ziraat Fakültesi
2016-10-03

Pirinç ve Üzüm Atıklarından Gellan Gam Üretimi ve Gamların Çeşitli Kalite Unsurlarının Belirlenmesi” başlıklı TAGEM destekli proje tanıtım toplantısı



 

"Pirinç ve Üzüm Atıklarından Gellan Gam Üretimi ve Gamların Çeşitli Kalite Unsurlarının Belirlenmesi" başlıklı TAGEM-16/AR-GE/41 kodlu proje tanıtım toplantısı Fakültemizde gerçekleştirildi

Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Tuncay GÜMÜŞ'ün yürütücüsü olduğu "Pirinç ve Üzüm Atıklarından Gellan Gam Üretimi ve Gamların Çeşitli Kalite Unsurlarının Belirlenmesi" başlıklı TAGEM-16/AR-GE/41 kodlu proje tanıtım toplantısı, 30 Eylül Cuma günü saat 10.00-11.30 arasında Ziraat Fakültesi Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail YILMAZ, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet İSTANBULLUOĞLU, NAKSEM Müdürü Prof.Dr. Ömer ÖKSÜZ, Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Mehmet DEMİRCİ, TAGEM temsilcileri Koordinatör Dr.Nesrin KURTAR BOZBIYIK ve Cemal KAYGISIZ, Üniversitemiz Öğretim Üyeleri ve öğrencilerinin de katıldığı  etkinliğin açılış konuşmaları Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail YILMAZ, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet İSTANBULLUOĞLU, Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Mehmet DEMİRCİ ve proje yürütücüsü Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Tuncay GÜMÜŞ ve NAKSEM Müdürü Prof.Dr. Ömer ÖKSÜZ tarafından yapılmıştır.

Etkinlikte ilk olarak Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Temsilcisi Koordinatör Dr.Nesrin KURTAR BOZBIYIK, gerçekleştirdiği sunumda TAGEM AR-GE Destek Programı hakkında da bilgilendirmeler yapmıştır.

Etkinliğin ikinci sunumu olarak Prof. Dr. Tuncay GÜMÜŞ'ün yürütücüsü olduğu "Pirinç ve Üzüm Atıklarından Gellan Gam Üretimi ve Gamların Çeşitli Kalite Unsurlarının Belirlenmesi" başlıklı TAGEM-16/AR-GE/41 kodlu proje tanıtım sunumunu gerçekleştirmiştir.

Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Ar-Ge Destek Programı

http://www.tarim.gov.tr/TAGEM/Menu/7/Ar-Ge-Destek-Programi