2019-12-10

Süleymanpaşa Belediyesi ile Kıvırcık Koyun Irkı Yetiştiriciliğinin Yaygınlaştırılması konusunda işbirliği kapsamında ikinci toplantı gerçekleştirildi.

Toplantı 10.12.2019 tarihinde Ziraat Fakültesi Fakülte Kurul toplantı salonunda, Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Sezen ARAT, Dekan Yardımcıları Prof.Dr. Murat DEVECİ ve Prof.Dr. Murat TAŞAN, Zootekni Bölüm Başkanı Prof.Dr. Levent ÖZDÜVEN ve Prof.Dr. Muhittin ÖZDER, Süleymanpaşa Belediyesi Meslic Üyesi ve Tarım Komisyonu Başkanı Fedai YÜKSEL ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hulusi ÖZOCAK, Veteriner Hekim Figen GİR, Sosyal Yardım İşleri Birim Koordinatörü Mücahit ERGUVAN katıldılar.