2020-02-28

TRAKYA KARİYER FUARINA KATILIM SAĞLADIK

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı'nın himayelerinde Trakya Üniversitesinin evsahipliğinde düzenlenen ve Üniversitemizinde paydaş olduğu TRAKYA KARİYER FUARI Edirne'de 24-25 Şubat 2020 tarihlerinde Balkan Kongre Merkezinde düzenlendi.

Etkinliğe Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Sezen ARAT, Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Murat DEVECİ ve Fakültemizin çok sayıda öğrencileri katıldılar. Öğrencilerimiz ilgili etkinliğe Üniversitemiz Gıda Topluluğu, Biyoteknoloji Topluluğu, Ekonomi Topluluğu ve Genç Ziraat Mühendisleri Topluluğu aracılığı ile katıldılar. 25 Şubat günü Tarım konulu panelde Fakültemiz Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Murat DEVECİ panelist olarak katıldılar.

Trakya bölgesindeki 5 üniversitenin öğrencilerini, mezunlarını ve Türkiye’nin önde gelen kurum ve kuruluşlarını bir araya getiren bölgemizin en büyük ve ilk kariyer fuarı Trakya Kariyer Fuarına 295 firma ve onbinlerce öğrencinin katılım sağladığı bilgisi alındı.