Ziraat Fakültesi
2017-05-05

3. Biyoteknoloji Kariyer Günü gerçekleştirildi



 

Fakültemiz Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü Öğrencilerinden oluşan Biyoteknoloji Topluluğu tarafından organize edilen “III. Biyoteknoloji Kariyer Günleri” etkinliği, 28 Nisan 2017 Cuma günü saat 13.30’da Ziraat Fakültesi Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Etkinliğin açılış konuşması Ziraat Fakültesi Tarımsal Biyoteknoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sezen ARAT tarafından yapılmıştır. Etkinlikte özel sektör üniversite ve çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarında iş imkânı bulan Namık Kemal Üniversitesi Tarımsal Biyoteknoloji Bölüm mezunlarımızdan, May Tohum Arge Mühendisi Ceyhan HAFIZOĞLU, TÜBİTAK-MAM proje bursiyeri İlham BAHHAR, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü Araştırma Görevlisi Ceren ELİBOL ve NKÜ TEKNOPARK bünyesinde bulunan APİPARK Arıcılık şirketinde Ziraat Mühendisi olarak çalışan Onur Bayram KAVAK kurumları ve çalışma konuları hakkındaki sunumlarını gerçekleştirmişlerdir.

Katılımcılar konuşmalarının ardından öğrencilerin sorularını yanıtlamış ve konuşmacılara Ziraat Fakültesi Tarımsal Biyoteknoloji Bölüm öğretim üyeleri tarafından günün anısına, Biyoteknoloji Topluluğu adına teşekkür belgeleri ve hediyeleri takdim edilmiştir.