Ziraat Fakültesi
2019-10-23

Tarımsal Yükseköğretimin Mevcut Durumu: Tarım Sektörüne Katkıları Çalıştayı Düzenleme Kurulu ve Organizasyon Komitesi Fakültemiz Dekanı Başkanlığında Toplandı.



 

Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) 2019 yılı etkinlikleri çerçevesinde Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ev sahipliğinde Ziraat Fakültesi tarafından 17 Ekim 2019 Perşembe günü “Tarımsal Yükseköğretimin Mevcut Durumu ve Tarım Sektörüne Katkıları" konulu çalıştay başarı ile gerçekleşti.

Trakya Bölgesinde bulunan tarım ile ilgili kamu, kurum, üniversite ve özel sektör temsilcilerinin ve Fakültemiz akademik üyeleri ile öğrencilerimizin katıldığı ve katılımın yüksek düzeyde olduğu etkinlik sonrası genel değerlendirme yapılması ve görev alan öğretim kadrosu ile öğrencilere teşekkür belgelerinin verilmesi amacıyla 23 Ekim 2019 tarihinde Ziraat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Sezen ARAT'ın katılımları ile  Fakülte Kurulu toplantı salonunda bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof.Dr. Murat TAŞAN ve Prof.Dr. Murat Deveci, Çalıştay Düzenleme Kurulu Üyeleri Prof.Dr. Nuray ÖZER,  Prof.Dr. Fisun KOÇ, Prof.Dr. Ümit GEÇGEL, Prof.Dr. Yasemin ORAMAN, Doç.Dr. Fulya ÖZDİL, Doç.Dr. Korkmaz BELLİTÜRK, Doç.Dr. Erdinç BAL, Dr. Öğr. Üyesi Cihangir SAĞLAM, Organizasyon Komitesi Üyesi Arş.Gör. Dr. Eray ÖNLER, Arş.Gör. Yasemin ERDOĞDU, Arş. Gör. Dr. Yusuf SÜRMELİ, Arş. Gör. Derya İlkay ABDİKOĞLU, Arş. Gör. Nihan ŞAHİN, Arş.Gör. Esra TAYAT, Arş.Gör. Yusuf SOLMAZ, Arş.Gör. Eyüp Erdem TEYKİN ile organizasyonda görev alan değerli öğrencilerimiz katıldılar.

Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Sezen ARAT tarafından yapılan genel değerlendirme ve teşekkür konuşmaları sonrası Çalıştay Düzenleme Kurulu Üyeleri, Organizasyon Komitesi Üyeleri ile görevli öğrencilerimiz söz alarak değerlendirmelere katkılarda bulundular.

Toplantı sonunda Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Sezen ARAT, Dekan Yardımcıları Prof.Dr. Murat TAŞAN ve Prof.Dr. Murat Deveci tarafından Çalıştay Düzenleme Kurulu Üyeleri, Organizasyon Komitesi Üyeleri ile görevli öğrencilerere teşekkür belgeleri takdim edildi. Toplantı toplu fotğraf çekimi ile son buldu.

Çalıştayda görev alan değerli öğrencilerimizin listesi için tıklayınız.