Ziraat Fakültesi
2013-12-05

ZİRAAT FAKÜLTESİ GELENEKSEL FUTSAL TURNUVASINDA KUPA SAHİBİNİ BULDU



 
Fakültemiz Bölümleri arasında düzenlenen “Geleneksel Futsal Turnuvası" Final ve Üçüncülük karşılaşmaları 4 Aralık Çarşamba günü Üniversitemiz Spor Tesislerinde oynandı. Karşılaşmaları Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ahmet İstanbulluoğlu, Fakültemiz Öğretim Elemanları ile çok sayıda Öğrencimiz izledi.
 
Final karşılaşmasında TARMAK/TYS Karması - Tarımsal Biyoteknoloji Bölüm takımları ve Üçüncülük karşılaşmasında ise Bahçe Bitkileri - Zootekni Bölüm takımları mücadele etti.
 
Final karşılaşmaları sonucu TARMAK/TYS Karması 11-6 üstün gelerek Ziraat Fakültesi Geleneksel Futsal Turnuvası Şampiyonu oldu. Üçüncülük karşılaşmasında ise Zootekni Bölüm takımı 9-7 üstün gelerek Turnuva Üçüncüsü oldu.
Final karşılaşması sonrası düzenlenen Kupa Töreninde Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ahmet İstanbulluoğlu dereceye giren takımlara kupalarını takdim etti.
 
Fakültemiz Geleneksel Futsal Turnuvası organizasyonunda görev alan Arş. Gör. Erhan Göçmen’i, turnuva şampiyonu TARMAK/TYS Karma Takımını, Turnuvaya katılan ve centilmence mücadele eden tüm Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.
 
                                                                                                        ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI