Ziraat Fakültesi
2018-12-12

Biyoteknoloji Topluluğu tarafından 5.Staj Tanıtım Etkinliği düzenlendi



 

Biyoteknoloji Topluluğu tarafından 10 Aralık 2018 tarihinde Ziraat Fakültesi B Blok Amfi-4 dersliğinde “5. Staj Tanıtım Etkinliği” düzenlenmiştir. Etkinlik, topluluk koordinatörü Dr.Öğr.Üyesi Sefer DEMİRBAŞ, koordinatör yardımcısı Araş. Gör. Eyüp Erdem TEYKİN ve Biyoteknoloji Topluluğu Başkanı 4. sınıf öğrencisi Menekşe KOYUNCU tarafından organize edilmiştir. 

Etkinlikte topluluk koordinatörü Dr.  Öğr. Üyesi Sefer DEMİRBAŞ ve Tarımsal Biyoteknoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sezen ARAT'ın giriş konuşmalarının ardından 4. sınıf öğrencilerinden sırasıyla Melis GADİŞ, Emre KIR (Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü), Mustafa Can ERDEMİR (İstanbul Üniv. Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü-GDO Analiz Lab.), Esra KAYA, Hazal NASIRIAN, Kübranur AKDAĞ (MAY Tohum), Abdurrahman MEZRELİ (HASAGRO), Menekşe KOYUNCU (Trakya Tarımsal Araştırma Enstitüsü) ve Hilal Meryem BÜYÜKASLAN (Yeditepe Üniv. GDO ve Biyogüvenlik Lab.) tarafından 2018 yaz döneminde yapmış oldukları staj eğitimleri hakkında detaylı sunumları, staj başvuru süreçleri, staj deneyim ve izlenimleri bölümümüz 2., 3. ve 4. sınıf öğrencileri ile paylaşılmıştır.  

Etkinliğin ardından Tarımsal Biyoteknoloji Bölüm Staj Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Sheida DANESHVAR 3. sınıf öğrencilerine yönelik staj bilgilendirme toplantısı yapmıştır.