Ziraat Fakültesi
2016-05-17

Erasmus öğretim üyesi değişim programı kapsamında Biyosistem Mühendisliği Bölümünde Seminer



 

University of Thessaly,  Volos/Yunanistan'dan, Erasmus öğretim üyesi değişim programı kapsamında Biyosistem Mühendisliği Bölümünü ziyaret eden olan  Dr. Christos Cavalaris 04.05.2016 - Çarşamba günü saat 10:00-12:00 arasında Ziraat Fakültesi Konferans Salonunda Akademik Çalışmaları ve Üniversitesi hakkında sunumlarda bulunmuştur.
 
Sunumun birinci bölümünde University of Thessaly, School of Agricultural Sciences bölümü ve laboratuvarları hakkında Biyosistem Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencilerine bilgiler vermiştir. Soru-Cevap kısmında bölüm öğrencileri sayın konuğumuza Volos'ta yaşam ve Erasmus programı ile öğrenci değişimi konusunda sorular sormuşlardır. İkinci bölümde Dr. Christos Cavalaris, “Sustainable Grains Production, Experiences from improving Durum Wheat cultivation in Greece”   isimli çalışması hakkında bir sunum gerçekleştirmiştir.
 
Seminer sonrasında Biyosistem Mühendisliği öğretim üyemiz Prof.Dr. Bahattin Akdemir tarafından Dr. Christos Cavalaris'e bu günün bir hatırası olarak Dekanlığımızın hediyeleri takdim edilmiştir.