Ziraat Fakültesi
2020-12-19

Fakültemiz Dekanı Ziraat Fakülteleri Dekanlar Konseyi Akreditasyon Çalışma Komisyonu toplantısına katıldı



 

 

Fakültemiz Dekanı Ziraat Fakülteleri Dekanlar Konseyi

Akreditasyon Çalışma Komisyonu toplantısına katıldı.

Ziraat Fakülteleri Dekanlar Konseyi bünyesinde oluşturulan ve Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Sezen ARAT'ın da katıldığı akreditasyon çalışma komisyonu 18.12.2020 tarihinde uzaktan erişim yolu ile toplandı.

Toplantıya Ziraat Fakültesi Dekanlarından Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Salih KAFKAS, Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Nedim KOŞUM ve Kayseri Erciyes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Osman SÖNMEZ de katıldılar.

Toplantıya ZİDEK Başkanı Prof.Dr. Gökhan SÖYLEMEZOĞLU ve Ziraat Fakülteleri Akreditasyon Değerlendirme Kurul Başkanı (ZAK) Prof.Dr. İsmail KARACA, ZAK üyeleri Prof.Dr. Ayzin KÜDEN ve Prof.Dr. Canan ABAY katıldılar. Toplantıda Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Bülent TORUN ve Fakültemiz Eğitim-Öğretim İşlerinden sorumlu Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Murat TAŞAN da yer aldı.

Komisyon, akreditasyon süreçlerinde ders planları kapsamında temel bilim dersleri, mühendislik dersleri ve diğer müfredat konuları ile ilgili görüş ve önerilerini Ziraat Fakülteleri Dekanlar Konseyine sunacaktır.