Ziraat Fakültesi
2016-10-07

FAKÜLTEMİZ ORYANTASYON PROGRAMI DÜZENLENDİ



 

Öğrenci Seçme Sınavı sonucunda yaptıkları tercihlerle 2016-2017 Eğitim-Öğretim dönemi itibariyle Fakültemiz ailesine katılan öğrencilerimizin, öğrenim görecekleri Üniversitemiz ve Fakültemizi tanımalarını sağlayarak uyum süreçlerini hızlandırmak amacıyla oryantasyon programı düzenlendi. 

Oryantasyon programı Ziraat Fakültesi Konferans Salonunda 6 Ekim 2016 perşembe günü düzenlendi. Programa Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Murat Taşan, Fakültemiz 1.Sınıf öğrencilerin Bölüm Danışmanlarından Yrd.Doç.Dr. Ertan Ateş ve Arş.Gör.Dr. Burçin Başaran, Fakültemiz Sekreteri Ayla Pilatin, Fakültemiz Öğrenci İşleri Biriminden Semra Halayık katıldılar.

Fakültemiz öğrencilerinin katılımlarının yoğun olduğu programda Fakültemiz Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Murat Taşan, Üniversitemizin ve Fakültemizin genel yapısı, sunulan olanakları, gerçekleştirilen faaliyetler ile idari ve akademik konular hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdi. Ayrıca Üniversitemiz “Önlisans-Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliği” kapsamında ayrıntılı bilgiler aktarıldı. Prof.Dr. Murat Taşan öğrencilerimizin Üniversitemizin öğrenci topluluklarında aktif görev almalarını, üniversitemizin ve fakültemizin düzenlediği bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere katılmalarını istedi.

Fakültemize yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizin bir araya gelerek aynı zamanda birbirleriyle tanışma fırsatı bulduğu oryantasyon programı, Fakültemiz Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Murat Taşan’ın iyi dilek ve temennileri ile son buldu.

Ziraat Fakültesi Ailesi olarak, bizimle birlikte geleceğe hazırlanmak isteyen siz değerli öğrencilerimizi tekrar kutluyor, başarılar diliyoruz.

ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI