Ziraat Fakültesi
2019-10-03

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarım, Hayvancılık ve Orman Komisyonu Üyeleri Fakültemiz Dekanlığına ziyarette bulundular



 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarım, Hayvancılık ve Orman Komisyonu Üyeleri Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Sezen ARAT'a ziyarette bulundular. Ziyarette Komisyon Başkanı Erhan BAŞTAK ile komisyon üyeleri Zekeriye GÜVEN, Sabahattin ÇALIŞKAN, Ersin KAÇAR, Kazım DOĞAÇ, Fedai YÜKSEL, Osman TURGUTLUGİL, Ziraat Yüksek Mühendisi Murat AKDAĞOĞLU, Meclis Şube Müdürü Tamer GÜDER yer aldılar. Ziyarette Dekan Yardımcıları Prof.Dr. Murat TAŞAN ve Prof.Dr. Murat DEVECi'de bulundular.

Ziyarette Ziraat Fakültesi ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi arasında mera ıslahı, yöre çiftçilerinin teknik açıdan bilgilendirilmeleri vb. konularda işbirliği halinde gerçekleştirilen faaliyetler konuşuldu.

Komisyon Başkanı ve üyeleri ilerleyen süreçlerde de işbirliklerinin devam etmesi arzusu içinde olduklarını, bitkisel ve hayvansal üretim ile ilgili çeşitli konularda (çiftçilerimize yönelik tarımsal konularda bilgilendirme, tohum, bölgeye ait kıvırcık koyunları, biyogaz çalışmaları vb.) işbirlğinin yoğunlaşarak sürdürülmesi konularında fikir alışverişinde bulunuldu.