Ziraat Fakültesi
2023-03-03

CABI Bitki Zararlıları Teşhis Programı’nın Türkiye Koordinatörü Fakültemiz Bitki Koruma Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa MİRİK tarafından yapılmaktadır



 

 

CABI tarafından düzenlenen proje kapsamında ‘CABI Bitki Zararlıları Teşhis Programı’nın Türkiye Koordinatörü Fakültemiz Bitki Koruma Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa MİRİK tarafından yapılmaktadır.

CABI Vakfı ve Online Bilgi Hizmetleri A.Ş. ortaklığı ile birlikte ‘Bitki Hastalıkları ve Zararlıları Teşhisi’ konusunda uzmanlar yetiştirmek için bir kurs çalışması amacıyla hibe şeklinde online kurs olanağı sağlamaktadır. Bu burs, Türkiye tarımsal eğitim sektörünü desteklemek için tasarlanmıştır ve CABI’nın ödüllü Plantwise Programı’na dayanan bitki zararlılarının teşhisi konusundaki saha eğitimini yeni bir dijital öğrenme paketi ile sunmaktadır.

Kursu başarılı bir şekilde tamamlayanlar, CABI International Foundation’dan elektronik olarak doğrulanabilen ve işgücü piyasasındaki farkının ve rekabetinin belgelenmesini sağlayan bir CABI onaylı sertifika verilecektir.

web link:

https://www.cabidigitallibrary.org/do/10.5555/news-crop-pest-diagnosis-scholarship-turkey

Başvuru için web link:

https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=JGSFLUQI0keWj7mqOF1HGsMGy0Q0XTNAqTomGtda9aZUQUMzNzNSMkpIWkg5U0FUVUFRUlVJSFA1NyQlQCN0PWcu