2023-03-14

Bahçe Bitkileri, Bitki Koruma, Tarımsal Biyoteknoloji ve Zootekni Lisans Programları ZİDEK tarafından akredite olmuştur.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi ZİDEK Ziraat Fakülteleri Eğitim Programları Akreditasyon Kurulu (ZAK) tarafından 2022-2023 döneminde değerlendirmeye alınmış ve Bahçe BitkileriBitki KorumaTarımsal Biyoteknoloji ve Zootekni Lisans Programları ZİDEK tarafından akredite olmuştur.

Lisans Programlarımızda görevli tüm öğretim elemanlarımıza hazırlık ve değerlendirme sürecine vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca diğer beş lisans programımız da çalışmalarına devam edilmektedir.

Ziraat Fakültesi tüm bölümleri ile gerek kurumsal gerekse program Akreditasyon sürecine katkı sağlamaya devam edecektir.