2023-03-23

Özel Silivri Tarımsal Üretim Araştırma Merkezi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden ZİRAATBİYOTEK''e Teknik Gezi

Özel Silivri Tarımsal Üretim Araştırma Merkezi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden ZİRAATBİYOTEK'e Teknik Gezi

Özel Silivri Tarımsal Üretim Araştırma Merkezi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin10. sınıf öğrencileri ve öğretmenleri Ziraat Yüksek Mühendisi Arzu ZİNNİ ZİRAATBİYOTEK'e teknik gezi düzenledi.

Teknik gezi Birim Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hayat TOPÇU'nun birim tanıtımı ve Birim Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Selen YATKIN’ın laboratuvar ve sera uygulamaları ile devam etti. Teknik gezi, öğrencilerin uygulamalı olarak doku kültürü ile üretilen aronya fidanlarının aklimatizasyon aşamasına alınmasını gerçekleştirmesiyle sonlandı.