Ziraat Fakültesi
2024-05-15

Fakültemiz Biyosistem Mühendisliği Bölümü Hattat Traktör ve HEMA Endüstri A.Ş.’ye Teknik Gezi düzenledi.



 

 

 

Fakültemiz Biyosistem Mühendisliği Bölümü Hattat Traktör ve HEMA Endüstri A.Ş.’ye Teknik Gezi düzenledi.

 

Fakültemiz Biyosistem Mühendislğii Bölümünün Tarım Traktörleri dersi kapsamında Prof. Dr. Bahattin Akdemir hocamızın katkılarıyla, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesindeki Hattat Traktör ve HEMA Endüstri A.Ş. firmalarına 08 Mayıs 2024 Çarşamba günü teknik gezi gerçekleştirildi.

 

HEMA Endüstri A. Ş.'yi ziyaretimiz sırasında insan Kaynakları Eğitim Uzmanı Ayşe Yandal tarafından şirket hakkında bilgiler verilmiş ve üretilen son ürünler incelendi. Daha sonra Hattat Traktör A.Ş. Fabrikası ziyaret edildi. Traktör Fabrikasında Ar-Ge Müdürü İbrahim Polat tarafından, fabrika ve ürünleri hakkında bilgilendirme yapılarak traktör üretim bantlarında üretim aşamaları incelendi.

 

Geziden sonra öğrencilerimizin kariyerlerinin planlanmasına yönelik olarak firma yetkilileri öğrencilerimizi bilgilendirildi. Bu gezinin gerçekleştirilmesinde gerekli desteği veren Hattat Traktör A.Ş. ve Hema Endüstri A.Ş. yetkililerine, Otomotiv ve İnovatif Ürünler Müdürü Sn. Gökay Uymaz'a, İnsan Kaynakları ve Organizasyonel Gelişim Müdürü Sn. İlker Selvi'ye, İnsan Kaynakları Eğitim Uzmanı Ayşe Yandal'a ve Ar-Ge Müdürü İbrahim Polat'a teşekkür ederiz.