2020-03-04

Dr.Öğretim Üyesi Seviye YAVER''in akademik hizmet süresini tamamlaması sebebiyle tören yapıldı

Fakültemiz Tarla Bitkileri Bölümü Öğretim Üyelerinden değerli bilim insanı Dr. Öğr. Üyesi Seviye YAVER'in akademik hizmet süresini tamamlaması nedeniyle Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Sezen ARAT'ın katılımları ile tören düzenlendi.

Törene Dekan Yardımcıları Prof.Dr. Murat DEVECİ ve Prof.Dr. Murat TAŞAN, Tarla Bitkileri Bölüm Başkanı Prof.Dr. İsmet BAŞER, Üniversitemiz Yönetim Kurulu Üyesi ve Biyosistem Mühendisliği Bölümünden Prof.Dr. A.Halim ORTA  ve Tarla Bitkileri Bölümü Akademik Üyeleri katıldılar.

Fakültemiz Tarla Bitkileri Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Seviye YAVER'e Fakültemize ve öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında da sağlık, mutluluk ve başarılar diliyoruz.

ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI