2020-08-22

Fakültemiz 1995-1998 Dönem Dekanı ve Biyosistem Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ahmet Nedim YÜKSEL hocamıza Emeklilik Töreni düzenlendi.

Fakültemiz 1995-1998 Dönem Dekanı ve Biyosistem Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ahmet Nedim YÜKSEL hocamız, 20.03.2020 tarihinden yaş haddinden emekliye ayrılmıştır.

Pandemi Dönemine denk gelmesi nedeniyle 21.08.2020 tarihinde Fakültemiz Toplantı Salonunda fiziki mesafe dikkate alınarak "Emeklilik Töreni" düzenlendi.

Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Sezen ARAT, Prof.Dr. Ahmet Nedim YÜKSEL hocamıza Fakültemize vermiş olduğu değerli katkılarından dolayı teşekkür etti. Ardından Bölüm Başkanı, Bölüm Öğretim Üyeleri, Dekan Yardımcıları ve Fakülte Sekreteri söz alarak hocamıza teşekkür edip, duygularını paylaştılar.

Prof.Dr. Ahmet Nedim YÜKSEL hocamız ise emekliye ayrılması ile ilgili duygularını dile getirdi.

Dekanımız Prof.Dr. Sezen ARAT tarafından Prof.Dr. Ahmet Nedim YÜKSEL hocamıza, Fakültemiz adına emeklilik hatırası olarak plaket takdim edildi.