Ziraat Fakültesi
2013-06-04

Fakültemiz Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı.



   Fakültemiz 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılı Akademik kurul toplantımız, üniversitemiz Rektörü Sayın Prof.Dr. Osman ŞİMŞEK’in onur konuğu olarak katılımları ile 14.02.2013 günü gerçekleştirildi.

    Kurul toplantımız üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Osman ŞİMŞEK, Veteriner Fakültesi Dekanı Sayın Prof.Dr. Şefik KURULTAY ile Fakültemiz Bölüm Başkanları ve öğretim elemanları katıldı.

    Kurul toplantısı öncesinde, 2012 yılında akademik unvan alan öğretim üyelerine binişlerinin giydirilmesi töreni yapıldı. Günün anısına fotoğraflar çekildi.

    Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Ahmet İSTANBULLUOĞLU’nun yönettiği Kurul Toplantısında, Fakültemiz bölüm başkanları ve öğretim üyeleri söz alarak çeşitli konularda görüş ve dileklerini iletti. Üniversite Rektörümüz Sayın Prof.Dr. Osman ŞİMŞEK’in aynı zamanda Fakültemiz öğretim üyesi olması ve dile getirilen konuları yakından bilmesi nedeniyle, Fakültemizin ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

    Toplantı, yeni başlanacak bahar öğretim yarı yılının tüm öğrencilerimiz ve öğretim üyelerimiz için başarılı olması dileğiyle sona erdi.