2021-12-25

Fakültemiz Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Murat Taşan ZİDEK Lisans Programı Değerlendiricisi olarak görev aldı.

Ziraat Fakültesi Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (ZİDEK) değerlendirme takımı, 2021-2022 Akademik Yılı akreditasyon başvurusunda bulunan Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Lisans Programlarından 5 Lisans Programı değerlendirmek üzere 19-21 Aralık 2021 tarihlerinde değerlendirme sürecini gerçekleştirdi.

Fakültemiz Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Murat Taşan'ın da ZİDEK Lisans Program Değerlendiricisi olarak yer aldığı değerlendirme takımında, farklı üniversitelerden akademisyenler ile Ziraat Mühendisi ünvanlı 2 Takım Başkanı ve Takım Eşbaşkanı, 10 Değerlendirici ve Ziraat Mühendisi ünvanı alacak bölümde okumakta olan 2 öğrenci yer aldı.

Akreditasyon sürecinde, ZİDEK kapsamında belirlenmiş 10 farklı ölçüt (program eğitim amaçları, program çıktıları, eğitim-öğretim planı, altyapı, öğretim kadrosu vb.) üzerinden değerlendirmeler gerçekleştirildi.