2021-07-12

Fakültemiz Tarım Ekonomisi Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Gökhan UNAKITAN''ın yürütücüsü olduğu TÜBİTAK-1001 projesi kabul edildi,

Fakültemiz Tarım Ekonomisi Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Gökhan UNAKITAN'ın yürütücüsü olduğu TÜBİTAK-1001 projesi kabul edildi,

Yürütücülüğünü Fakültemiz Tarım Ekonomisi Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. Gökhan UNAKITAN'ın ve araştırmacılığını Fakültemiz Biyosistem Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. Bahattin AKDEMİR, Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü öğretim üyesi Doç.Dr. Berna TÜRKEKUL, Fakültemiz Tarım Ekonomisi Bölümü öğretim üyesi Dr.Öğr.Üyesi Harun HURMA ve Fakültemiz Tarım Ekonomisi Bölümü öğretim elemanı Araş.Gör.Dr. Derya İlkay ABDİKOĞLU'nun yaptığı "Türkiye'de Akıllı Tarım Uygulamalarının Ekonomik Analizi ve Destekleme Politikalarının Geliştirilmesi: Trakya Bölgesi Örneği" adlı proje, TÜBİTAK-1001 Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye uygun bulunmuştur.