2023-04-12

Fakültemiz Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Korkmaz BELLİTÜRK’ün bölüm yazarı olduğu uluslararası bir kitap yayınlandı.

Doç. Dr. Korkmaz BELLİTÜRK’ün bölüm yazarı olduğu uluslararası kitap yayınlandı.

Fakültemiz Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Korkmaz BELLİTÜRK’ün bölüm yazarı olduğu uluslararası bir kitap yayınlanmıştır. Kitap, CRC Press-Taylor & Francis Group (USA) tarafından yayınlanmıştır.

Öğretim üyemizi tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Kitap Adı: Waste Problems and Management in Developing Countries

Bölüm Adı: PART III-Modern Techniques for Waste Management “Vermicomposting: A Sustainable and Environment-Friendly Approach for Organic Waste Management”

Editörler: Umair Riaz, Shazia Iqbal, Moazzam Jamil

Kitaplar İçin Erişim Linki: https://books.google.com.tr/books?hl=tr&lr=&id=OKi3EAAAQBAJ&oi=fnd&pg=PT11&dq=korkmaz+bellit%C3%BCrk&ots=                    YdnnXxEFM_&sig=BKpxYTeG3lWqysHRgc6IVoUyOHs&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false