2023-08-04

Fakültemizde 01 Ağustos 2023 Salı günü Entegre Yönetim Sistemi kapsamında dış denetim ziyareti gerçekleştirildi.

Fakülte Toplantı Salonunda gerçekleşen denetim ziyaretinde; Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Sezen ARAT, Fakülte Dekan Yardımcıları Prof.Dr. Murat DEVECİ, Prof.Dr. Fisun KOÇ, Fakülte Sekreteri Ayla PİLATİN ve Öğrenci İşleri Şefi Resul DOĞRU hazır bulundu.

Dış Denetim ziyaretinde Baş Denetçi Nilgün İŞHANLIOĞLU'na Üniversitemiz Strateji Daire Başkanı Arzu ALKANAT, Çevre Yönetimi Komisyonu Üyesi Arş.Gör.Dr. Can Burak ÖZKAL ve İş Güvenliği ve Sağlığı Koordinatörü Öğr.Gör. Metin TAŞKIN eşlik etti.

Entegre Yönetim Sistemi Politikasında belirtildiği gibi Fakültemizde; Entegre Yönetim Sistemi (ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001: 2015 Çevre Yönetim Sistemi, ISO 45001: 2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 27001: 2013 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi) standartlarına ve ilgili mevzuatlarına uyumlu olarak süreç odaklı kalite yönetimi anlayışı ile tüm süreçlerini düzenli olarak gözden geçirerek hizmet ve faaliyetlerinin sürekli iyileştirilmesini esas almaktadır.