2022-03-23

Fakültemizde Tarım Bankacılığında Farkındalık Semineri düzenlendi

Türkiye İş Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü'nün 2022 yılı itibariyle geleceğin tarımına yön verecek olan Ziraat Fakültelerinde öğrenim gören öğrencilere yönelik uyguladığı sosyal proje kapsamında Fakültemizde Tarım Bankacılığnda Farkındalık semineri düzenlendi. Ziraat Fakültesi Konferans Salonunda 23 Mart 2022 günü gerçekleştirilen seminere Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Murat Taşan, Tarım Ekonomisi Bölüm Başkanı Prof.Dr. M. Ömer Azabağaoğlu, Tarım Ekonomisi Bölümü Öğretim Elemanları, seminer organizasyonunu gerçekleştiren Arş. Gör. Dr. Deniz Çağ Turan ve Bölüm öğrencileri katıldılar.

Konuşmacı olarak katılan, Türkiye İş Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü Tarım Bankacılığı temsilcisi Uzman Metin Yüksel Bölüm sunumlarında, Tarım Bankacılığının kapsamı ve yapılan çalışmalar, Tarım Bankacılığında sahada kullanılan ileri teknolojiler, tarımın geleceğine yönelik yatırım planlamaları hakkında bilgiler verdi.

Konuşmacı olarak katılan, Türkiye İş Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü Tarım Bankacılığı Pazarlama Bölümü 2. Müdürü, Ziraat Mühendisi Mustafa Alper Devran, Ziraat Fakültesi öğrencisi iken kariyer planlama konusunda yaşadığı deneyimleri aktarırken, Ziraat Mühendisi olarak Türkiye İş Bankası A.Ş. bünyesinde gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Seminer, Tarım Ekonomisi Bölüm Başkanı Prof.Dr. M. Ömer Azabağaoğlu ve Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Murat Taşan'ın değerlendirme ve teşekkürleri ile tamamlandı.