Ziraat Fakültesi
2023-04-26

Kırklareli Üniversitesi Ölçme ve Değerlendirme Programının tanıtımı toplantısı gerçekleştirildi.



 

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Murat TAŞAN ve Dekan Vekilimiz Prof.Dr. Sezen ARAT hocalarımızın organize ettiği "Kırklareli Üniversitesi Ölçme ve Değerlendirme Programı"nın tanıtımını için online bir toplantı düzenlendi.

Toplantıya Dekan, Dekan Yardımcılarımız, Akredite olan bölümlerimizin; bölüm başkan ve yardımcıları, kalite ve akreditasyon, eğitim ve öğretim, ölçme ve değerlendirme komisyonları üyeleri ile Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanı, Öğrenci İşleri Daire Başkanı, Fakülte Sekreteri ve Öğrenci İşleri Şefi katıldı.

Kırklareli Üniversitesi Öğretim Üyelerinden Dr.Öğr.Üyesi Murat Olcay ÖZCAN ile Dr.Öğr.Üyesi Ali MÜLAYIM tarafından Kırklareli Üniversite tarafından kullanılan "Kırklareli Üniversitesi Ölçme ve Değerlendirme Programı" tanıtıldı. 

Ardından öğretim üyelerimiz tarafından sorular soruldu. Konuk öğretim üyeleri program ile ilgili cevaplar verdi. 

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Murat TAŞAN ve Dekan Vekilimiz Prof.Dr. Sezen ARAT tarafından Kırklareli Üniversitesi Öğretim Üyelerinden Dr.Öğr.Üyesi Murat Olcay ÖZCAN ile Dr.Öğr.Üyesi Ali MÜLAYIM'e teşekkür edilerek toplantıya son verildi.