2021-03-29

MÜDEK Akreditasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Bülent Eker, Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Sezen Arat ve Fakültemiz Kalite ve Akreditasyon Komisyonu üyelerinin katıldıkları MÜDEK Akreditasyon bilgilendirme toplantısı 29 Mart 2021 Pazartesi günü uzaktan erişim yolu ile gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Bülent Eker tarafından organize edilen toplantıya ODTÜ emekli öğretim üyesi ve MÜDEK üyesi Prof.Dr. Timur Doğu katılarak komisyon üyeleri tarafından akreditasyon süreçleri kapsamında yönlendirilen sorular cevaplandırıldı ve konular açıklandı.

Toplantıyı organize eden Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Bülent Eker ve toplantıya teşrif eden Prof.Dr. Timur Doğu hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz.