2022-12-22

TÖRE Yem Bezelyesi çeşidimizin sözleşmesi yenilendi.

Fakültemizin ilk tohumluk üretim lisans sözleşmesi olan ve ülkemizde öncülük eden TÖRE Yem Bezelyesi çeşidimizin, Tohumluk Üretim Lisans Sözleşmesi sona erdiğinden 3. Dönemi için yeniden sözleşme yapmak üzere Alper ÖZCAN 22.12.2022 tarihinde Ziraat Fakültesi Dekanlık Makamını ziyaret etti.

Toplantıya, Dekan V. Prof.Dr. Sezen ARAT, Dekan Yardımcıları Prof.Dr. Murat TAŞAN ve Prof.Dr. Murat DEVECİ, Doç.Dr. Ertan ATEŞ  ve Alper ÖZCAN katıldı.

Fakültemiz ile ZGB Tarım Market Alper ÖZCAN firması arasında TÖRE Yem Bezelyesi çeşidimizin 3.Dönem Sözleşmesi 22.12.2022 tarihinde imzalandı.

Fakültemiz Dekan V. Prof. Dr. Sezen ARAT, katkılarından dolayı Tarla Bitkileri Bölümü öğretim üyesi ve çeşidin ıslahçısı Doç.Dr. Ertan ATEŞ'e teşekkür etti.