2023-02-14

Ziraat Fakültesi Eğitim Öğretim İş Planı ile ilgili Fakültemiz Toplantı Salonunda bir toplantı gerçekleştirildi.

Akreditasyon Çalışmaları kapsamında, Ziraat Fakültesi Eğitim Öğretim İş Planı ve Akademik Danışmanlıklar ile ilgili 14.02.2023 tarihinde toplantı düzenlendi.

Fakülte Kurulumuzun 11.02.2023 tarih ve 2023/01 sayılı oturumunda; "Fakülte Kalite ve Akreditasyon Komisyonu ve Fakülte Eğitim-Öğretim Komisyonu tarafından, sistematik olarak iyileştirmede süreklilik sağlamak için en kısa sürede belirgin bir yöntem ve ayrıntılı bir takvim oluşturulması" kararı alındığından bu konu ile ilgili hazırlanan taslak çalışma öğretim üyelerimiz ile paylaşıldı.

Dekan hocamızın başkanlığında komisyon üyelerimiz ile yapılan fikir alışverişi ile "Ziraat Fakültesi Eğitim Öğretim İş Planı" nın Fakülte Kurulumuza sunulmasına karar verildi.