2021-03-13

Zootekni Bölümümüz Ziraat Fakülteleri Eğitim Programlarını Değerlendirme ve Akreditasyonu Toplantısını Gerçekleştirdi.

ZİDEK kapsamında gerçekleştirilen faaliyetler, programın yeniden yapılanması ve dış paydaşların görüşlerinin alınması amacıyla "Ziraat Fakülteleri Eğitim Programlarını Değerlendirme ve Akreditasyonu toplantısı" 13.03.2021 tarihinde saat 13:00 ile 15:30 saatleri arasında Google Meet programı üzerinden online gerçekleştirilmiştir.

Fakültemiz Zootekni Bölümüne iç ve dış paydaşlar olarak katkıda bulunan kişi ve kuruluşlara teşekkür ederiz.

Toplantı Katılımcıları;

Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sezen ARAT

Zootekni Bölüm Öğretim Üyeleri ve Elemanları:

Prof. Dr. M. Levent ÖZDÜVEN (Bölüm Başkanı)

Prof. Dr. M. İhsan SOYSAL

Prof. Dr. Muhittin ÖZDER

Prof. Dr. Hasan Ersin ŞAMLI

Prof. Dr. Fisun KOÇ

Doç. Dr. Emel ÖZKAN ÜNAL

Doç. Dr. Sibel SOYCAN ÖNENÇ

Doç. Dr. Levent COŞKUNTUNA

Doç. Dr. Aylin AĞMA OKUR